Bankon belüli, határon átnyúló átutalás

Amennyiben Ön a KDB Bank bármely magyarországi Fiókjában, illetve a KDB Bank Szlovák Fiókjában egyaránt rendelkezik fizetési számlával, úgy lehetősége van bankon belüli, Magyarországról a Szlovák Fiókba irányuló, ún. határon átnyúló bankon belüli átutalási megbízás indítására. A megbízást megadhatja bármely bankfiókban, valamint KDB NetBankon keresztül is, automatikus, akár azonnali teljesítéssel.

Az átutalási megbízás megadásához – bármely csatornán keresztül – szükséges rendelkeznie a kedvezményezett számlaszámával, a kedvezményezett számlaszám devizanemével, valamint a magyar KDB Fiókok egységes SWIFT kódjával (KODB HUHB), és a KDB Szlovák Fiókjának SWIFT kódjával (KODB SKBX). Amennyiben ismeri a kedvezményezett IBAN számlaszámát, úgy azt is megadhatja a megbízásban.

 

A bankon belüli, határon átnyúló megbízások esetében az összeg devizanemének és a teljesítés devizanemének meg kell egyeznie a terhelendő számla devizanemével, és kizárólag azonos devizanemű számlák közötti pénzmozgások hajthatók végre (pl. HUF → HUF vagy EUR → EUR).

 

A megbízás díjairól, benyújtásának feltételeiről a Kondíciós listában tájékozódhat.

 

 

 

 

 

We use cookies to ensure our visitors have the best browsing experience on our website.
Find out more... I agree