A KDB Bank

 

Finanszírozási tapasztalatainkra alapozva, szolgáltatásainkkal és üzletpolitikánkkal a hozzánk hasonlóan gondolkodó, sikerorientált vállalkozásoknak és magánszemélyeknek kínálunk rugalmas pénzügyi megoldásokat.

Keresse szolgáltatásainkat, hogy segíthessünk üzleti elképzelései megvalósításában!

 

 

Tisztelt ügyfelünk, leendő üzleti partnerünk!

Köszönjük megtisztelő bizalmát és a KDB Bank Európa üzleti tevékenysége iránti érdeklődését!

Büszkék vagyunk, hogy bankunk a kiemelkedő gazdaságfejlesztési és vállalatfinanszírozási szakértelemmel rendelkező koreai KDB Bank 100%-os tulajdonban lévő leányvállalata. Elkötelezett célunk, hogy maradéktalanul megfeleljünk a prudens, magas színvonalú, professzionális banki működés elvárásainak, melynek alapját ügyfélorientált vállalati kultúránk és etikus üzleti gyakorlatunk szolgáltatja. Egyedülálló pénzügyi energia támogatja bankunkat és ügyfélkörünket, melyet a magyar és európai piacokon szerzett széles körű, közel harminc éves tapasztalatunk tesz teljessé.

Küldetésünk, hogy a KDB hálózat európai üzleti központjaként a globális szervezet nyereséges tagja legyünk, és aktívan támogassuk ügyfeleink üzleti sikereit és prosperitását. Növelni kívánjuk jelenlétünket és befolyásunkat mind a hazai, mint a szélesebb európai piacokon, egy megbízható, versenyképes, vállalatfinanszírozási fókuszú univerzális kereskedelmi bank szerepében, mely dinamikusan reagál a gazdasági környezet változásaira.

Stabil alapokkal rendelkezünk céljaink eléréséhez. Számos külső nehézséggel kellett megküzdenünk, mint az intenzív piaci verseny, az alacsony kamatkörnyezet vagy a szigorú jogi szabályozásoknak való megfelelés, azonban pozitív stratégiai szemléletünknek köszönhetően több területen fejlődést értünk el. Nyereségességünkhöz nagy mértékben járult hozzá vállalatfinanszírozási üzletágunk sikeres finanszírozási ügyletei segítségével.

Hosszú távú perspektívával rendelkezünk, fő feladatunk a stabil profit és jó minőségű eszközállomány megőrzése. Továbbra is legfőbb üzleti hajtóerőnk, a vállalati üzletág bővítésére törekszünk, főként az eszköz- és projektfinanszírozás területén. Növekedést szeretnénk elérni a díjbevételeinkben és a tranzakciós üzletág teljesítményében, valamint kiemelt hangsúlyt helyezünk a termékfejlesztésre és jelentős befektetéseket fordítunk belső rendszereink tökéletesítésére.  

Elhivatott célunk, hogy kölcsönösen kedvező üzleti kapcsolatot ápoljunk a következő években is. Reméljük, hogy elnyerjük értékes bizalmát, és első számú pénzügyi partnerévé válhatunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We use cookies to ensure our visitors have the best browsing experience on our website.
Find out more... I agree