Vállalati forint- illetve devizabetét

 
Ha azt szeretné, hogy társasági pénzforgalmi számláján lévő pénze kedvezőbb kamatozású legyen, akkor a betétlekötést ajánljuk! 
 
A lekötött összeg nagyságától és a futamidőtől függően eltérő kamatokat kínálunk. Egy számlára több lekötés is megadható. Minimum lekötési összeg nem magánszemélyek esetében 100.000,- HUF, devizában 1.000,- EUR, USD, GBP.
Forint betét esetén a futamidő lehet 1, 2, 3 hét, valamint 1, 2, 3, 6, 9 és 12 hónap, devizabetét esetében pedig 1, 2, 3, 6, 12 hónap. A betét lehet egyszeri vagy ismétlődő. A kamatot fordulónapkor az ügyfél igénye szerint jóváírhatjuk a számlán, vagy tőkésíthetjük.
 
A termék előnyei:
  • kedvező, fix kamatok, biztonságos megtakarítási forma
  • gyors és rugalmas ügyintézés
  • nemcsak a lekötés időtartamától, hanem a lekötött összeg nagyságától függően is kedvező kamatozás
  • rugalmas lekötési módozatok, hiszen a lekötés lehet egyszeri, vagy automatikusan megújuló, valamint az ügyfél kérése szerint a kamatot tőkésítjük vagy a fizetési számlán látra-szólóan kamatozik tovább
  • jelszó megadása mellett telebankunkon (KDB NetBank) keresztül információt adunk a betétről, valamint faxos szerződés kötése esetén telefaxon adott és telefonon megerősített lekötést igényelhet

 

Kapcsolat:
KDB Kontakt: +36 1 473 4440, +36 1 374 9990
 
 
Kapcsolódó link:
Országos Betétbiztosítási Alap

Documents

We use cookies to ensure our visitors have the best browsing experience on our website.
Find out more... I agree