Csoportos átutalás

Bankunk lehetőséget biztosít csoportos átutalásra azon ügyfelei számára, akik egyszerre több irányba kezdeményeznek forint átutalásokat Magyarországon belül. Átutalásait - legyen az munkabér, egyéb jóváírás - egyszerre teljesítjük, tetszőleges számú kedvezményezett számlaszámára.

 

A csoportos átutalási megbízás fogalma:

A fizető fél megbízza a Bankot azzal, hogy a Bank a csoportos átutalási megbízásban megadott napon a fizető fél nála vezetett, a csoportos átutalásra beállítandó számlaként megjelölt fizetési számláját a csoportos átutalási megbízásban megadott összeggel terhelje meg és - a GIRO Elszámolásforgalmi Zrt.-n keresztül - a megbízási jegyzékben tételesen felsorolt kedvezményezettek fizetési számlája(i) javára, a felsorolásban részletezett pénzösszegekkel átutalást kezdeményezzen. Ha a kedvezményezettek pénzforgalmi szolgáltatója a Bank, akkor a megbízás arra vonatkozik, hogy a Bank a csoportos átutalási megbízást belső átutalásként teljesítse.

 

A termék előnyei:

  • gyors és rugalmas
  • kényelmes, mivel KDB PC Kontakt rendszeren, illetve KDB Netbankon keresztül is indítható az átutalás

 

Ajánlatunk:

  • Ajánljuk minden forint pénzforgalmi számlával rendelkező céges ügyfelünknek, akik ez által kényelmesebbé tehetik pénzügyeiket

 

Az igénylés, felvétel technikai tudnivalói, feltételei:

  • személyesen, meghatalmazott vagy kézbesítő által bármelyik fiókunkban illetve postai úton. Feltétele forint pénzforgalmi számla megléte.

 

Fontos:

  • a csoportos átutalási megbízás kizárólag forint devizanemben nyújtható be, értékhatárra való tekintet nélkül

 

A teljesítéssel kapcsolatos díj mértékét a Bank mindenkor hatályos Kondíciós lista tartalmazza.

We use cookies to ensure our visitors have the best browsing experience on our website.
Find out more... I agree