Munkavállalói számlacsomagok

Tájékoztató a munkáltatók részére a magánszemélyek részére nyújtott „Partner” munkavállalói számlacsomagokról

A KDB Partner számlacsomagjaink keretében a bankkal szerződött vállalatok munkavállalóinak biztosítunk kedvezményes lakossági banki szolgáltatásokat.

 

Partner számlacsomagjaink előnyei:

 • A KDB Partner számlacsomag a munkavállaló számára többletjuttatást jelent.
 • Munkatársaik pénzügyeinek intézését személyes tanácsadással segítjük, kérdéseikkel bizalommal fordulhatnak a cég számára kijelölt kapcsolattartó tanácsadóinkhoz.
 • Előre egyeztetett időpontban, igény szerint a munkáltató székhelyén, telephelyén helyszíni banki tanácsadást biztosítunk.
 • A munkavállalóknak kínált Partner Light számlacsomagban a számlavezetési díj 0 Ft, előírt jövedelem jóváírás nélkül is. Emellett további kedvezményes kondíciójú pénzügyi megoldások is elérhetőek:
  • díjmentes számlanyitás,
  • díjmentes számlavezetés valamennyi Partner számlacsomag esetén,
  • havonta 2 alkalommal díjmentesen vehet fel készpénzt, belföldön, forintban, összesen 150 ezer forintig, amennyiben a számlához kapcsolódóan nyilatkozott a díjmentes készpénzfelvételről,
  • díjmentes kártya kibocsátási díj,
  • a Partner Plusz számlacsomagban díjmentes Gold bankkártya, melyhez díjmentes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás tartozik,
  • díjmentes KDB Kontakt (Call Center) hozzáférés a számlához,
  • díjmentes NetBank hozzáférés a számlájához,
  • kedvező a közüzemi számlák kiegyenlítésé­re adott csoportos beszedési megbízások, illetve az állandó átutalási megbízások teljesítésének díja.
 • A szolgáltatás a munkáltató számára költségmentes.

A fentieken túlmenően kedvező feltételekkel érhető el a NET számlacsomagunk is, melyben NetBankon keresztül kezdeményezett egyes átutalásokat kedvezményes áron lehet igénybe venni. A NET számlacsomag havidíja - meghatározott számlaforgalmi feltételek teljesítése esetén - 0 Ft és igénybe vételéhez nincs szükség külön megállapodásra a munkáltatóval.

Amennyiben a munkavállalónak hitelre vagy kölcsönre lenne szüksége, ajánljuk a fizetési számla követelés vagy állampapír fedezetű hitelkeret és kölcsön termékeinket is.

 

Hogyan vehető igénybe?

A Partner számlacsomagokra vonatkozóan a vállalat, mint munkáltató és KDB Bank között külön együttműködési megállapodás megkötése szükséges. A megállapodás megkötését Magyarországon bejegyzett, legalább egy éve működő, és legalább 20 fő alkalmazottat foglalkoztató devizabelföldi vállalatok igényelhetik. A megállapodás a vállalattól nem igényel banki elkötelezettséget és a cég munkavállalói saját mérlegelésük alapján dönthetnek úgy, hogy igénybe veszik a Partner csomagjaink valamelyikét.

 

Egyedi számlacsomag összeállítása

A Partner számlacsomagok kialakításánál figyelembe vettük a leggyakoribb lakossági bankhasználati szokásokat és ügyféligényeket, azonban adott esetben lehetőség nyílhat arra is, hogy az Ön munkavállalóinak leginkább megfelelő számlacsomag ajánlatot állítsuk össze. Ennek felméréséhez személyes megbeszélést ajánlunk, ahol a megállapodás további részleteinek egyeztetésére is lehetőségünk nyílik.

 

Kapcsolat

Ha szeretne többet megtudni a munkavállalók számára nyújtott számlacsomag lehetőségekről, kérjük, hívja „Partner számla-értékesítési” kollégáinkat a +36 1 473 4440-es telefonszámon, munkanapokon 8:00 és 16:00 óra között.

Készséggel állunk rendelkezésére e-mailben is a partner.szamla@kdbbank.eu címen. Kollégáink 24 órán belül, vagy legkésőbb a következő munkanapon felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

MNB - Bankszámlaválasztó program

Kondíciós lista

 

We use cookies to ensure our visitors have the best browsing experience on our website.
Find out more... I agree